ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ

 ΣΤΟ ΠΙΟ ΓΛΥΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ,
ΤΟΝ ΠΑΡΑΜΥΘΟΚΟΣΜΟ

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΣΩ ΕΣΠΑ
Μεταφορά με τα σχολικά μας
Ανοιχτά έως τις 21.00

ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΜΥΘΟΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΠΑΡΑΜΥΘΕΝΙΑ

Ο Παραμυθόκοσμος σε τρεις λέξεις: ΑΓΑΠΗ, ΦΡΟΝΤΙΔΑ, ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ

ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΣΩ ΕΣΠΑ Μεταφορά με τα σχολικά μας Ανοιχτά έως τις 21.00

l

Παιδικός Σταθμός

Ο Παιδικός Σταθμός Παραμυθόκοσμος, αποτελεί κέντρο δημιουργικής απασχόλησης για παιδιά 2,5 ετών έως 5 ετών, παρέχοντας πολλά ερεθίσματα για την ανάπλαση της προσωπικότητας των παιδιών.

Διαβάστε περισσότερα

i

Βρεφικός Σταθμός

Το ειδικά εκπαιδευμένο και έμπειρο προσωπικό μας φροντίζει για την ασφάλεια και την ομαλή ανάπτυξή τους, ενώ η αγάπη και το ουσιαστικό ενδιαφέρον που αποκομίζουν τα αγγελουδάκια σας δημιουργούν μια καθημερινότητα ευχάριστη και λειτουργική.

Διαβάστε περισσότερα

Προγράμματα

Στον ΠΑΡΑΜΥΘΟΚΟΣΜΟ, τα προγράμματα αγωγής και εκπαίδευσης των παιδιών σας είναι βασισμένα στις αναπτυξιακές ιδιαιτερότητες των παιδιών προσχολικής ηλικίας.

Διαβάστε περισσότερα

Σχετικά με εμάς

O Παραμυθόκοσμος είναι ένας σύγχρονος Παιδικός Σταθμός στη Θεσσαλονίκη (Αμπελόκηποι), που δημιουργήθηκε το 2000, από την Κατερίνα Γκαντά. Μετά από λειτουργία 7 ετών δημιουργήθηκε σ’ έναν ξεχωριστό ιδιαίτερο χώρο στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης και ο Βρεφικός Σταθμός μας με την ίδια επωνυμία, που φιλοξενεί βρέφη από 40 ημερών έως 3 ετών.

Το οικογενειακό περιβάλλον που εγγυόμαστε στους μικρούς μας φίλους και η αγάπη της υπεύθυνης κας Γκαντά αλλά και όλου του προσωπικού μας για τα παιδιά ανέδειξαν τον Παραμυθόκοσμο πολύ γρήγορα σε ένα από τα πιο αξιόπιστα και σύγχρονα ονόματα στον χώρο της προσχολικής αγωγής.

Ο Παιδικός Σταθμός στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης και ο Βρεφικός Σταθμός στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης παρέχουν ιδιαίτερη φροντίδα και προσοχή ξεχωριστά για κάθε παιδί κι αυτό οι γονείς το έχουν αναγνωρίσει, με αποτέλεσμα να μας εμπιστεύονται τυφλά. Αυτή την εμπιστοσύνη ο ΠΑΡΑΜΥΘΟΚΟΣΜΟΣ δεν θα την προδώσει ποτέ.

Προσφέρουμε στα παιδιά σας ευχαρίστηση και γνώση, απασχολώντας τα δημιουργικά και διαμορφώνοντας τον χαρακτήρα και την προσωπικότητά τους από πολύ μικρή ηλικία, φροντίζοντας πάντα για την ασφάλειά τους.

Δύσκολα θα μπορέσουμε να σας μεταφέρουμε την ποικιλομορφία τόσο του Παιδικού Σταθμού όσο και του Βρεφικού, που συντελεί στην ολοκληρωμένη ανάπτυξη των παιδιών σας. Εμπιστευτείτε μας εμπιστευτείτε τον Παιδικό Σταθμό μας στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης και τον Βρεφικό μας Σταθμό στη Σταυρούπολη Θεσσαλονίκης και αφήστε τα όλα σε εμάς.

Οι στόχοι μας υπαγορεύονται από την αγάπη, τον ανθρώπινο χαρακτήρα και την επιστημονική πληρότητα.

Στον Παραμυθόκοσμο είναι όλα… παραμυθένια!

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

★★★★★

Να είστε καλά, να περνάτε τέλεια και να δημιουργείτε όπως καιτώρα τις πιο όμορφες αναμνήσεις στα παιδιά μας και τις γνώσεις που τους παρέχετε..Σας ευχαριστούμε εμείς που προσέχετε τα παιδάκια μας

Ζωή Βαγγελά

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

★★★★★

Είμαστε περήφανοι για σας!! Ευχαριστούμε πολύ για όλα αυτά που έχετε κάνει για τα παιδάκια μας !!! Σας αγαπάμε πολύ!!

Κωνσταντίνα Λίτση

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

★★★★★

Τελειώνοντας μια υπέροχη χρονιά θέλουμε – πρωτίστως η Μαρία και μετά εμείς – να σας ευχαριστήσουμε. Η μικρή μας πέρασε φανταστικά κοντά σας και μας το έδειχνε. Της μάθατε πολλά και χαιρόμαστε πολύ για την επιλογή μας γιατί εξελίχθηκε και γέμισε εμπειρίες και γνώσεις από την πρώτη της επαφή με το σχολείο. Συνεχίστε αυτό που κάνετε γιατί το κάνετε πολύ καλά με ορατά αποτελέσματα. Σας ευχαριστούμε πολύ και ευχόμαστε να περάσετε υπέροχα τουπόλοιπο καλοκαίρι.
Σας αγαπάμε πολύ

Δρίγκα Μαρία

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

★★★★★

Νιώθω την ανάγκη να πω πως συγκινήθηκα πολύ με τηναποφοίτηση του Γιώργου από τον Παραμυθόκοσμο. Σας τον έστειλα βρεφάκι 10 μηνώνκαι έγινε παλικαράκι 4ων χρόνων. Θα θυμόμαστε με γλυκιά νοσταλγία τιςστιγμές που περάσαμε εκεί κι όταν οι μνήμες θα ξεθωριάσουν θα ανατρέχουμε σεόλες αυτές τις όμορφες κατασκευές και τις φωτογραφίες. Το αίσθημα εμπιστοσύνηςκαι ασφάλειας που νιώθαμε κατά την φοίτηση του Γιώργου μας έκανε να εμπιστευτούμεκαι το δεύτερο παιδάκι μας σε σας!

Ρια Κ.

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

★★★★★

Τέλεια συγχαρητήρια για άλλη μια φορά μεγαλουργήσατε να είστεκαλά. Σας ευχαριστούμε που αγαπάτε και νοιάζεστε για τα παιδιά μας. Και ευχαριστούμε για τα όμορφα λόγια που γράψατε για την Ιόλη μου.

Αντζυ

Παρέχονται εντελώς δωρεάν:

 • Παρακολούθηση από παιδίατρο
 • Παρακολούθηση παιδιών από εξειδικευμένο λογοθεραπευτή
 • Οδοντριατρικός έλεγχος όλων των παιδιών και ενημέρωση για τη σωστή στοματική υγιεινή
 • Σχολή γονέων από ψυχολόγο με θέματα που ενδιαφέρουν τους γονείς
 • Δωρεάν Σεμινάρια πολιτικής προστασίας στους γονείς (πρώτες βοήθειες, σεισμός, πυρκαγιές) από τον εθελοντικό διασωστικό σύλλογο Προτεκτα. Χορηγείται σε όλους πιστοποιητικό παρακολούθησης
 • Αγγλικά για τα παιδιά
 • Εικαστκά
 • Θεατρικό παιχνίδι
 • Κουκλοθέατρο
 • Μουσικοκινητικές δραστηριότητες, Μουσική, εκμάθηση τραγουδιών
 • Προετοιμασία για το Δημοτικό σχολείο μέσα από πλούσιο εποπτικό υλικό
 • Παροχές ασφαλιστικής κάλυψης σε όλα τα παιδιά
childern playing